CategoriesСтатті Цікаве

Зоомагазини. Необхідність чи помста маркетологів?

fk94bnn286 preview
Не може бути!

Благо цивілізації чи спроба залізти до нас у кишеню? Шукаємо правду

Зоомагазин, як такий, знайомий людству дуже давно. Але останнім часом їхня популярність зростає в геометричній прогресії. Давайте трохи поміркуємо чи справді зоомагазини — ще одне благо цивілізації чи це чергова спроба жадібних капіталістів залізти до нас у кишеню?

Перші зоомагазини були схожі на філії пташиного ринку. Вони без особливих проблем можна було придбати собі якогось невеликого звірка додому. Мишку, хом’ячка, папужку і тому подібних милах. На цьому ніби робота зоомагазину й закінчувалася. Більшість продавців у таких магазинах навіть не могли виразно сформулювати мінімальне зведення правил для комфортного проживання в будинку нового вихованця. Про такі речі, як клітина, годівниця або кігтеточка (на правах реклами), напувалка я думаю і говорити не варто. Їх не було. Доводилося або майструвати їх самостійно, або шукати десь на барахолках щось слушне.

Але не варто сильно засмучуватися. Таким чином, справи були недовго і конкуренція зробила свою справу. Це, безумовно, пішло на користь усім охочим обзавестися домашнім звірятком. Поступово у зоомагазинах почали з’являтися аксесуари для тварин. Було розроблено спеціальні корми для тварин, які повністю перекривають усі потреби в раціонах вихованців. Власники магазинів почали залучати до роботи у своїх торгових точках фахівців, які, з погляду експерта, доступною мовою для обивателя могли пояснити необхідність купівлі тих чи інших зоотоварів. У магазинах почали з’являтися все частіше екзотичні тварини, наприклад ящірки.

Онлайн-магазин для домашніх тварин

З приходом інтернету до наших будинків багато звичних для нас речей стали доступними онлайн. У тому числі й покупки онлайн. Не стали винятком і зоомагазин. Онлайн купити там хом’яка у Вас навряд чи вийде. Принаймні, я ще такого не зустрічав. Але не вилазячи із затишного крісла підібрати за прийнятною ціною у високій якості все необхідне для кошеня стало простіше пареної ріпи. Знову ж таки перехід зоомагазину в онлайн дав можливість виробникам товарів для тварин перерозподілити ресурси й випускати якісніші товари. Ще одним незаперечним плюсом онлайну є те, що інформація, яку шукає покупець, знаходиться всього в парі кліків від нього. Не вдаючись до сторонньої допомоги, можна самостійно зібрати потрібну Вам інфо і скласти список покупок першої необхідності, якщо раптом Ваш молодший (або старшенький) приніс додому кошеня. Також варто відзначити, що менеджери онлайн-магазинів відмінно знаються на тому, що вони продають, у нашому випадку це товари для тварин, і завжди готові допомогти Вам підібрати те, що необхідно саме вашому звірові.

Таким чином, якщо трохи подумати, виходить, що при всьому бажанні злісних маркетологів насолити нам, всі їхні підступні витівки йдуть на користь кінцевому споживачеві. Тобто нам. Зоомагазин онлайн — зручний і хороший варіант, особливо, якщо людина завантажена роботою, а до найближчого маркета далеко добиратися після трудодня. Так що сміливо переходьте до нашого магазину товарів для котиків і подаруйте своєму хвостатому другу трохи радості та комфорту..